Forum

co na czerwone plamy?:( (Inguśka)
Mam podobny problem co autorka wątku, to co jeśli nie sterydy?!? Wszyscy odradzają ale skutecznej alternatywy brak...
(więcej...)

5
Domowe sposoby leczenia (Julka)
Odświeżę trochę wątek. Tak jak piszesz minerały z Morza martwego mają naprawdę rewelacyjne działanie na łuszczycę. Polecam Ci kosmetyki Dr Nona, bo wiem, że oni na pewno mają produkty robione na bazie składników Morza Martwego. Dobrze np. robią kąpiele wsoli znad Morza martwego, smarowanie zmienionych miejsc maseczką iłową, czy halo gelem. Cała kuracja oczywiście trochę potrwa, przy łuszczycy trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale wiem, że są osoby, które stosując się do tych kuracji zauważyły pierwsze efekty.
(więcej...)

8
jakie leki pomagają a jakie nie (aduś)
Od siebie dodam,że dla mnie skutecznym na łuszczyce okazał się być Sufrin, polecony przez znajomą aptekarkę. Początkowo sceptycznie podszedłem do niego ale ku mojemu zdumieniu po 7 tygodniach systematycznego zażywania preparatu objawy łuszczycy widocznie się zmniejszyły. Nie sądziłem, że siarka może być aż tak skuteczna.Zachęcam do wypróbowania, bo naprawdę warto.
(więcej...)

2
alternatywne metody leczenia (Inga)
Do wszystkich z łuszczyca. Nie koniecznie musicie sie z tą chorobą borykac do końca życia. łuszczyca zlapała mnie jak miałam jakieś 12 lat, było to naprawdę straszne. na początku nawet nie wiedziałam co to takiego, byłam w rozpaczy , chodziłam do dermatologa i na początku leczenia i nic nie schodziło, myślałam tak jak pewnie większość zostanę tak do końca życia i nie będę mogla normalnie żyć ,po ok.2 latach nagle wszystko zaczęło schodzić, nie mogłam uwierzyć do tej pory wierze w cuda;p teraz mam 16 lat i i żadnych pryszczy, plamek dosłownie nic. Oczywiście boje się ze może nawrócić ale ciesze się chwilą. Badzcie dobrej mysli, moze i Wam wszystko ładnie zejdzie;) Pozdrawiam
(więcej...)

2
Co wyleczy, bez skutków ubocznych? (Kacper)
Dziękuję Ci szat i aniu za informacje poczytam sobie o tych dermokosmetykach i podejmę decyzję jaką kurację wybrać, sterydy na razie odstawiam.
(więcej...)

6

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?

udar_mozgu.jpgchoroby_po_zawale_serca.jpgjak_dbac_o_dostep_naczyniowy_do_hemodializy.jpgforum_medycyny_rodzinnej_9.jpg250badanlaboratoryjnych.jpgekg.jpg